Massage

Ditt val

Klassisk svensk massage

Är en djupgående massage där man behandlar kroppsdel för kroppsdel, lösgör slaggprodukter och mjukar upp spända muskler. 

Givetvis väljer du själv vilka delar av kroppen du vill få behandling av.

Se mer

Heta stenar-massage

Detta är en mycket behaglig och djupt avslappnande massage. Här tar jag hjälp av varma stenar, inte bara som massagehjälpmedel utan också för att värma kroppen och musklerna med. Behandlingen löser upp spänningar och gör gott för både kropp och själ

Se mer

Energi-massage

Denna form av massage härstammar från Japan. Massören trycker på ett flertal akupunkturpunkter och masserar vissa muskler. 

Under energimassagen sitter du påklädd och avslappnad i en speciell energimassagestol.

Se mer

Priser

Betala gärna med 

Mer om massage

Klassisk massage

Första gången du kommer till mig blir du ombedd att sitta ned en liten stund. Jag frågar hur du mår och om du har några speciella problem. För att göra en bra och säker behandling behöver jag också få veta om du har några sjukdomar eller skador och vilka mediciner du äter.

Sedan får du klä av dig och lägga dig på bänken. Det är du själv som bestämmer hur mycket du tycker känns rätt att ta av dig! Du behåller alltid underkläderna (kalsonger/trosor och bh) på dig.

Du får ligga på ett eget lakan och en stor handduk över dig så att du ligger varmt och skönt.

En avslappnande helkroppsmassage tar ungefär 60 minuter och följer oftast i grunden samma mönster. Du ligger på mage och jag börjar med din rygg och dina axlar. 

Jag som professionell massör anpassar alltid min behandling efter dina behov och önskemål. Du ska därför inte tveka att tala om hur du vill ha din massage! Tycker du till exempel att jag arbetar för mjukt eller för hårdhänt så säg det. På så vis hjälper du mig att göra mitt bästa för dig. Vill du att jag skall arbeta mer eller mindre med någon kroppsdel så tala om det, så jag kan anpassa massagen till dina önskemål.

.

 

Energi-massage

Vanliga effekter vid energimassage är bl a:

  • mer energi,
  • lindring vid spänningshuvudvärk, smärta/värk i nacke, axlar och rygg
  • balanserat blodtryck, ökad mental kapacitet vid regelbunden massage
  • avslappning på alla plan
  • ökad blodcirkulation
  • stärkt immunförsvar 

Energimassage är ett perfekt inslag vid tex en tjejträff, kickoff eller liknande.

Ring mig så kommer jag med min massagestol!

.

Heta stenar-massage

Stenarna jag använder har blivit naturligt slipade av havet vid Öland under evinnerliga tider ända fram tills jag tog hand om dem.

Och nu ska de få ta god hand om dig!

 

Efter din massage

Massagen ökar cirkulationen i din kropp. Efter behandlingen kan du känna dig lite yrvaken eller ”behagligt mosig” men du blir snabbt pigg och välmående. Många blir också både törstiga och kissnödiga efter massagen. Bådadera är direkta effekter av cirkulationsökningen och är nyttiga för dig (för din kropp).

Har du fler funderingar så ring mig eller kom in på salongen. 

 

”MUSKLER ONDA OCH ÖMMA – KAN DU SOLKLART GLÖMMA”